יום חמישי, 22 באפריל 2010

ב-מבשלים


ביקרנו באירוע "מבשלים" -תערוכה לפודיס שהתקיימה בסופ"ש שעבר בגני התערוכה.
היה יום שישי, המוני אנשים כבר המתינו מחוץ לשער הכניסה עוד לפני פתיחת היום הדלתות,
הופתעתי מהכמות!

הדוכן הראשון שביקרנו היה דוכן הפסטה של pasta della casa
סלסלות פסטה טרייה מסוגים שונים המתינו למבקרים. מיד קנינו כל מיני ובהמשך היום הכנו בבית.
אני רוצה להגיד שהיה טעים בטרוף.
איך אפשר לחזור לפסטה אחרת עכשיו? הטעם של הפסטה האיכותית הזו עוד בפה.
מקווה להעלות בקרוב פוסט איטלקי.



התקיימו גם סדנאות בישול ואפייה שונות ומשונות.
בסדנא שצפיתי הכינו מתכונים מגוונים שהחומר גלם העיקרי הוא: איטריות קדאיף.

הפרזנטציה של "יד מרדכי"
דבש ושמן זית


בחורה מקסימה שפגשנו בדוכן של יד מרדכי הציעה להדריך אותנו בנושא שמן זית.
היא לימדה אותנו כבר בשעה 11:00 בבוקר איך טועמים?
שלקנו, גרגרנו, גלגלנו ובלענו ואז היינו צריכים לבחור מה הטעם הדומיננטי: פירות, צמחים או פרחים.
לי לא היה קל. זה היה קיצוני בשעה כל כך מוקדמת של היום.
(למלקחיים שובבים זה כמובן לא הזיז)






ביצי דגים. אני כל כך אוהבת את הצבע הזה. הבנתי גם בסופ"ש אחרי שקראתי מלא בלוגים של אופנה
שזה אחד הצבעים היותר פופולריים של הקיץ. אז הנה גם טיפ אופנה קטן על הדרך.



ולקינוח הנה תמונות של דוכן קאפקייקס- NADINE. אם מדברים על אופנה אז הנה דוגמא לטרנד אופנתי בתחום האוכל.
קאפקייקס לקוחים באופן ישיר מהתרבות האמריקאית, שם מכינים עוגות חתונה מטורפות מעשרות קאפקייקס בטעמים שונים.
לדעתי הטרנד עדיין לא חדר לגמרי לארץ והפוטנציאל אדיר.
הנה לינק לדף הפייסבוק שלהם:
http://www.facebook.com/nadinecupcakes?v=app_7146470109#!/nadinecupcakes?v=wall
האם יעלם כמו גלידת הפרוזן יוגורט או ישרוד איתנו עוד שנים רבות
קשה לדעת בשלב הזה. ימים יגידו.

ביי ביי
הפוסט מוקדש ל"עספור של מורן" שלא הגיע בסוף לתערוכה למרות שמאוד רצה.

2 תגובות:

עספור אמר/ה...

כרגיל.....
מעניין, יפה, מגרה... בקיצור מדהים!
אין עלייך!
תבור. (ואני לא עובד אצל סרגוסטי... אני פרילנס!)

morana אמר/ה...

חחח גדול....