יום חמישי, 11 במרץ 2010

אוכל תימני גורמה-חלק 2



בפוסט של שבוע שעבר לא הצלחתי להכניס את כל התמונות היפות שצילמתי אצל מירב ודודו אז אני מנצלת את פוסט 2.
כשאני ועדי עפר ביקרנו, היה הסופ"ש אולי היחיד החורפי בעונה הנוכחית. והנה עכשיו התמונות נראות כבר לא קשורות, חום איימים בחוץ, כאילו אין זכר לחורף.אז למעשה אני מתייחסת לתמונות האלה כזיכרון חורף נעים (הסובלים מהקיץ יבינו אותי לחלוטין וגם ברור להם ששיחה על חום זה אחד הדברים המשחררים שיש- אז תנו לנו להתלונן).
אז הנה עוד כמהתמונות חורף ובסופן באופן טיפה מפתיע ולא צפוי מתכון אחד בודד, מתכון פשוט שיש שיאמרו שבלעדיו אין טעם לאוכל. סחוג. כמה חריף ככה טעים. עם פיתה זה משהו שאני עוד יכולה להתמודד איתו, בלי פיתה אני מתה במקום. לא באמת יש לי יכולת התמודדות עם חריף.

זהו, רצה להכנות יום ההולדת שלי, התאריך הרישמי הוא ביום ראשון! אז אל תשכחו להגיד יומהולדת שמח.

בתאבון לכולם!







סחוג:

מרכיבים:
2 צרורות כוסברה
4 גרעיני הל
חצי כפית גרגירי כמון
1 ראש שום
2 פלפלים חריפים ירוקים
רבע כוס שמן רגיל
מיץ מחצי לימון
טיפת מלח

אופן ההכנה:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת משחה אחידה, ירוקה, חריפה וטעימה.
לא למרוח על הקרחת, זה לא מצמיח שיער!



3 תגובות:

העפר אמר/ה...

תענוג של פוסט מורני,הכול יצא מושלם! תמונות מדהימות,ריח המרק והסחוג עולה באפי,יאמי !

morana אמר/ה...

לגמרי! חריף לי בפה!

lian אמר/ה...

איזה ילד תימני!יא אללה! (: