יום חמישי, 19 בנובמבר 2009

תיק אוכל לעבודה


כבר מזמן נשבר לי מהאופציות של ארוחות הצהריים הקנויות בעבודה. עבורי הן בעיקר מאסה של מעט חומרי גלם גרועים עם הרבה תבלינים ושמן, לכן פיתחתי את שיטת תיק האוכל שאליו אני מכניסה את ארוחת הצהריים ומביאה איתי למשרד (אם אני לא שוכחת בדירה בטעות ומגלה את השיכחה רק במשרד). פשטידת הכרישה הזו היא בובה של אופציה לצהריים, היא קלילה, טעימה ובעל יכולת הישרדות.
פשטידת כרישה

3 כרישות בינוניות (כ-500 גרם) – החלק הלבן בלבד
2 כפות שמן זית
10 גרם חמאה
125 גרם גבינת כנען 5%
100 גרם גבינת בולגרית 5%
70 גרם פתיתי גבינה צהובה ( 9% או יותר)
1 גביע יוגורט
3 ביצים
פירורי לחם

אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. משמנים קלות תבנית ומפזרים מעט פרורי לחם.
3. פורסים את הכרישות לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם 2 כפות שמן זית עד שהן מתרככות ומזהיבות.
4. בקערה מערבבים את הכרישה עם שאר החומרים.
5. מעבירים לתבנית ומפזרים מעל עוד מעט פירורי לחם.
6. אופים 30 – 40 דקות או עד שמזהיב.

2 תגובות:

lian אמר/ה...

יאממי----אתם עושים משלוחים???♥

איפה תמונה של התיק??♥♥

אנונימי אמר/ה...

תמיד אני מכינה לי אוכל לעבודה.
מהרגע שהתחלתי לעבוד אכלתי רק במסעדות ואחרי חודש החלטתי שמספיק!
בגלל שאני עובדת הרבה, אני מזמינה אוכל ממגה באינטרנט, הם שולחים לי את האוכל עד הבית! וכך יש לי זמן לבשל לעצמי אוכל מעולה, מבלי ללכת לסופר ולבזבז זמן יקר!