ווואו, שבוע מאוד עמוס. אז הפעם בלי הפקה גדולה ובלי צילומי ענק, פשוט מתכון מחמם וטעים לחורף.
מרכיבים:
1.5 כוסות אורז מלא
בצל ביינוני קצוץ
גזר אחד חתוך לריבועים קטנים
בטטה קטנה חתוכה לריבועים קטנים
בהרט
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1- מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עד שהוא שקוף.
2- מטגנים את הבטטה והגזר עד שהם טיפה מתרככים.
3- מתבלים ב:בהרט על פי הטעם (שימו לב הטעם מאוד חזק אז בעדינות), מלח ופלפל שחור.
4- מוסיפים את האורז המלא לסיר ומערבבים היטב תוך כדי שהתבלינים ניתפסים על האורז.
5- לסיר נכניס 3 וחצי כוסות מים עירבוב אחרון ומכסים עם מכסה.
6 - מביאים לרתיחה ומורידים את הלהבה לאש נמוכה למשך כ- 45 דקות.
5- לסיר נכניס 3 וחצי כוסות מים עירבוב אחרון ומכסים עם מכסה.
6 - מביאים לרתיחה ומורידים את הלהבה לאש נמוכה למשך כ- 45 דקות.
7- מסיימים את הבישול כאשר אין זכר למים בסיר.
בתאבון
4 תגובות:
נראה טעים למדי-אבל אני עדיין בשוק מהקרוטונים שנצפו פה האחד הפוסטים הקודמים-מתה כבר להכין כאלה!!!!!!
כנראה בחורף הבא....♥♥
את לא מבינה כמה הם היו טעימים!!!
הווו,בדיוק הייתי צריכה מתכון קל להכנה. אפשר עוד כמה? לעצלנים שביננו?
ניראה טעים. גם התבשיל וגם הבלוג.
תתחדשי ובהצלחה!
הוסף רשומת תגובה